Cautare

7770 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul arad" (5.80 secunde)
Cum in ultimele zile temperaturile maxime au urcat vertiginos, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Arad s-au inregistrat mai multe cazuri de persoane muscate de amintitele reptile, majoritatea fiind copii.
Un barbat de 33 de ani, din judetul Olt, care trebuia sa fie in carantina, dupa ce s-a intors dintr-o tara cu risc epidemiologic, a fost gasit de jandarmi la o pensiune din Arad.
Prezentul arata bine in vestul Romaniei. In judetul Arad va fi construit cel mai mare parc fotovoltaic din Europa.
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
A obtinut astfel un numar surprinzator de mare de rezultate. ... In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
Curtea de Apel a admis recursul declarat impotriva deciziei din noiembrie 2010 a Tribunalului Bucuresti care admisese inscrierea partidului.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Acesta ne-a spus ca, de pe locul al cincilea, judetul nostru a ajuns pe locul 28 la capitolul investitii.
In prezent, prin intermediul subunitatilor postale pot fi achitate impozite si/sau alte categorii de taxe in alte peste 60 de localitati, printre care se numara orasele Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Zalau, Cluj Napoca, Constanta, Galati si Tulcea.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. ... Noul magazin din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, se afla pe Strada Pietei nr.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. ... Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova. ... Mudava era originar din localitatea Ghirdoveni, din judetul Dambovita.
9:35 Circulatia rutiera pe DN 1 (E60), intre localitatile Ciucea si Poieni din judetul Cluj, si pe DN 1J, intre Garbau si Capusu Mare, a fost oprita joi, la ora 09,00, in urma prabusirii unor copaci pe carosabil din cauza vantului puternic, potrivit unei informari a Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politie Romane, scrie Agerpres.bLa aceasta ora, autoritatile clujene lucreaza la taierea si indepartarea copacilor, pentru ca traficul rutier sa fie reluat in cel mai scurt timp.
'Actiunile contra evaziunii fiscale, estimata la 10 miliarde euro, echivalentul imprumutului pe care Romania il va lua in 2010, sunt anemice din cauza intereselor politice si a complicitatii Fiscului.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
google-analytics.com